Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till L. L.


porträtt av ett porträtt

 

 

och håret ...

      ansiktet som inte syns

      under håret

 

och kroppen ...

      dold under det

      stora svarta håret 

 

sitter i karet

vatten till anklarna

duschandtag hotar

bredvid på bottnen 

 

och den lilla kroppen ...

      vi inte ser under

      hårets tak

 

den vackra lilla kroppen ...

      under det stora

      vackra håret

 

och kroppen varm ...

      av kristall och

      sammet

 




Fri vers av petter rost
Läst 490 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-02-18 13:29



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Jättefin rytm och tänker på tuschmåleri
det vi inte ser
är det vi ser när något är innerligen omhållet
utan att begära något
2019-01-06

  Annie b'larsson VIP
En väldigt vacker dikt, som dock har en ton som inte stannar vid det vackra. En mörk klang som får en att undra vad det är som händer.
2017-02-23

    ej medlem längre
gillar den här. bra konstruerad dikt.
2017-02-23

  i af apa
en svepning
går igenom rummet...

ja, mycket bra!
2017-02-18

    ej medlem längre
underbart petter!
2017-02-18
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost