Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill skänka några trosor...



Mina måndagstrosor är grå
slitna o alldeles för små

Mina tisdagstrosor är gröna
o döljer väl min höna

Mina onsdagstrosor har spets
manar gubben till hets

Mina torsdagstrosor är gula
gubben tycker dom är fula

Mina fredagstrosor är skira
gubben säger:Det ska vi fira

Mina lördagstrosor är röda
får gubbens ögon att glöda

Söndagstrosor bär jag ej
Gubben säger:Tur för mej





Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 524 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-19 20:34



Bookmark and Share


  aol
här blir jag uppåt skrattar såbra fint bodil
2007-09-02

  lodjuret/seglare VIP
aj, aj, aj vad du är söt

undrar just vad som händer i påsk
2007-01-26

  Madjori
Oj, oj, oj! ..Du är för härlig i dina texter, mycket rolig och uppiggande text.
Förstår om du har en glá gubbe...:-)
2006-09-02

  Stig-Erik Eriksson
Ha-ha! Den här var verkligen bra och rolig framförallt! Gillar! ;-)
2006-06-12

  yoyyo
hahahhaha
va snyggt!!
2006-05-21

  Clara-Fina
OJ vad häftigt! Jätteroligt och hemskt kärt. / Clara-Fina
2006-05-20

  Fredrik Stillesjö
Hej Bodil!

En fantastisk rolig dikt! Härlig humor! Hälsar vännen Fredrik
2006-05-20

  curra
Hahah
åhh vad roligt och fyndigt.. ! :D
Och slutet är toppen!
:)
2006-05-20

  Anders P VIP
gillar alluderingen till Ferlin i titeln på denna småfräckt burleska sak.
2006-05-20

  Åsa Gustavsson VIP
Snyggt! Vilken upptrappning...
2006-05-20

  Yvonne Vigstrand
Gud så kul skrivet....asgarvar!
Mycket bra!
Kramen
2006-05-20

    NoMi F
Fyndigt, olika färger
och en dag utan
Fint knåpat som alltid
2006-05-19

  Emic
Ganska humoristisk text tycker jag.
Men på nått vis kan det ju stämma.
Bara nöjd när man får det man vill ha :)
2006-05-19

  Ensamma mamman
Hihi.. Den här gillar jag!! =)

Fyndigt skrivet, härligt flyt och roligt slut!
2006-05-19

  Ola Rydberg
härligt uppfriskande Bodil
på söndan är det ju fritt fram för gubben !
( om du har lust alltså )
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg