Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlös! Men udden tog!

Det går inte att sätta ett pris på
när man ser förvånade ansikten
under TALANDE TYSTNAD
TITTA UPP på en
när man gjort en kupp
och kommit på det
som folk aldrig trodde
skulle fungera då!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-19 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt