Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

landet väster om Kina och norr om Afghanistan

Du är en vissen blomma

du låter hundar pinka på
dig, humlor suga ut allt ditt
goda, uttråkade pensionärer
dra upp dina rötter

Du är en förortsblomma
din sol tränger inte igenom
niovåningshusens
betongklädda väggar

Låt mig lägga dig i
en påse jord, försluta dina
blad och din stjälk och
plantera om dig i
Hurramabad

Där ändå
inget
är
verkligt




Fri vers av henke_r
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-20 10:55



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Andrej Volos bok Hurramabad?
2017-02-20
  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r