Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yes Sir that´s right!

- Jag undrar nu, big i London
vem i allsin dar är då en så´n...
- Det är jättelätt
jag tror jag gissar rätt...
Det måste väl va´ vår Ben om nå´n...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-21 18:45



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Kulfyndig!
2017-02-22

    ADI Nehlin
klurig, tyckte om
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt