Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nollad tillbaka...

Chef sa, hans folk är ingenting ju
undrar vad han kallas för nånting nu...
Det lätt som en plätt
sa hans folk med all rätt
Du kallas för "Chef över ingenting" du...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-21 18:50



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Smart och sann logik.
2017-02-23

    Dan Myrbeck
Det handlar säkert om en chef
som inte är ledare.
2017-02-22

    ADI Nehlin
Fyndig! gillar.
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt