Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Era fingeravtryck gjorde avtryck

Era fingeravtryck
Gjorde avtryck på
Era skälvande

kroppar

Lämnade spår
Att tolka i mörkret
När världen

somnat

Men ni är vakna
Och leker lekar
Lusten lärt er

båda

Mellan era fyra väggar
Bygger ni ett palats
Väver en

kokong

Där ni kan gömma er
Och drömma
Tills gryningsljuset

återuppstår

Och världen blir
Skoningslös, igen
Utanför ditt

fönster




Fri vers av Missbruksbarn
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-22 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missbruksbarn