Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: A Ekenberg


Tankarnas flykt

Fångade flyende
tankar
i mina händer

Svarta bokstäver
sipprade igenom
föll som ord
på vita ark

Försökte desperat
skapa meningar
om dig och mig

Ordens trycksvärta
flöt ut på vita ark
skapade svartvita
känslolandskap

Om oss

Copyright Skymning Blå




Fri vers av Skymning Blå VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-22 19:44



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Gillar denna mycket. För med sig fin känsla :)
2017-07-19

    ej medlem längre
Fint "målat"!
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Skymning Blå
Skymning Blå VIP