Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en närståendes pågående demenssjukdom


När skymningslandet sluter sig omkring dig



Som när solen
plötsligt går i moln
så förmörkades
din själ
och liksom sanden
rinner mellan fingrarna
så skövlades ditt inre




Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 525 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-02-23 08:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat om svåra saker
2017-03-12

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket berörande...känner igen känslan...
2017-02-27

  ~Leonardo~
Skön poetisk samklang att skildra verkligheten på. Stämningsfullt.
2017-02-24

  Maria Sundelin VIP
Starka liknelser
Kramar
2017-02-23

    ej medlem längre
Så fint skrivet om detta svåra.
2017-02-23

  Alexius Sjöberg
Väldigt starkt och fint!
2017-02-23

  Blått Norrsken VIP
Fint och berörande . Att ett inre skövlas i denna sjukdom som du skriver. Tungt för anhörig såsom den sjuke.
2017-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius