Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är rädd förstår du. (att förlora dig)

Jag är kär,
i dig,
min kära vän.

Jag är kär,
nästan hela tiden,
jag är dig nära.

Så djupt förälskad,
ja herreguh, 
fast jag har dock alltid undrat varför.

Du är inte alls min typ
fast vem lurar jag egentligen,
inte mig, inte dig, absolut inte dig

men du fattar ju ingenting,
så det spelar egentligen ingen som helst roll
hur mycket jag älskar dig, 

och den vetskapen, 
ja, den gör det hela ganska så
sorgligt faktiskt.

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-26 17:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En stark text formad av en ödmjuk hand..
2017-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP