Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att drömma sig bort för en stund


Månens sken

  Jag ser månen på himlen så långt bort.
Så ljus och klar att varje krater syns.

Jag ser månen på himlen med hela dess prakt
och drömmer mig sakta bort.

Ser du på himlen som jag ser den?!

Ser du på himlen just nu i denna stund?

Ser du den från samma sorgsna ögon som jag?

Känner du saknaden från mig när du ser på månen min vän?

Du vet att jag Älskar månens sken. Att jag ser på månen för att komma undan en stund från dev verkliga världen.

Vet du om att månens sken ändrar sig på sommaren under midnattsolens strålar?
Man ser månen så klart fastän solen skiner på natten.

Bara du vet var du ska leta.

I månens ljus finner jag lugnet och drömmer mig bort och blundar.

Saknar dig och när jag öppnar mina ögon så tror jag att jag är i din famn med dina kyssar som får mig alldeles varm.

Sanningen är dock en annan, en vindpust, ljummen och skön smeker min kind, mina läppar och för en sekund så trodde jag det var du.

Du som fanns vid min sida.




Prosa (Novell) av Angel_
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-05-20 10:17



Bookmark and Share


  Ord
Vackert att få sitta vid din sida angel_ !

du beskriver stunden , mycket vackert , med "lagom" vemod för att tilltala mig mycket !

å du..

"en vindpust, ljummen och skön smeker min kind, mina läppar och för en sekund så trodde jag det var du.

Du som fanns vid min sida"

DE stunderna... är såå värdefulla !!! låt den sekunden vara sann så som den är.. så sann som någonsin verkligheten...

Kram å TacK

/ Crister
2006-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Angel_