Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill inte bli något särskilt jag vill springa runt och leka


Vad vill du bli när du blir stor

I
filantrop, munskänk, stormogul, landbaron

II
cirkusyxkastare, internationell terrorist, formel-1 etta, konstnär, kock, astronaut




Fri vers av objekt3
Läst 338 gånger
Publicerad 2017-02-27 21:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Går det att bli yngre istället måntro?
2017-03-05

  kjell-åke bearfoot VIP
Obekymrad
2017-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Är vi inne på gamla Ebba-singeln där...?

"Do you want to marry
a company director?
Do you want to freeze to death?
Do you want to be a beauty queen
and rule a Kingdom?"
(The Stranglers)
2017-02-28

  TrollTörnTrappan VIP
III reparatör, högtravare, poet... eller allra helst Liten igen!
2017-02-28

  i af apa
stor
2017-02-28

    Håkan B Andersson
tveklöst munskänk...
2017-02-28

  alicja lappalainen VIP
en pojke...
2017-02-28

  Nanna X
Bra fråga. Men jag har alltid vetat bli filantrop och konstär så jag hamnar som vanligt mellan stolarna.
2017-02-27

  Staffan Nilsson
Måste man välja ...
;)
2017-02-27

    ej medlem längre
jag har alltid drömt om att bli livscoach på distans
2017-02-27
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3