Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

likt kupade händer

 

 

hjärtats dis

rymmer en blomma

långt mycket större

än mitt förstånd

andningen minns

den fläkt av Ja

som en gång

formade läpparna

på sin väg

in i din atmosfär

som omsluter

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 320 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-28 08:01



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Förstummad, bländad av diktens inre skönhet blir jag och bokmärker - TACK
2017-03-01

    jaybird
"andningen minns

den fläkt av Ja

som en gång

formade läpparna"

En spännande kausalitet där andningen styr luftströmmen, formad av läpparna till ljud som påverkar tanken med ändrad respiration till följd, i en cirkelrörelse.

Med elegant enkelhet om det komplexa. Bra.
2017-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg