Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

typ så

någonstans 

någon gång

drömde jag

att jag kunde




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-28 19:47



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Håll drömmen levande!
2017-03-01

  Verner Forsman
Så sorglig och vacker... på en och samma gång.
2017-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP