Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gissa

Hon gömmer sig i kökets mungipa.
Jag håller mig tätt intill, som en kindtand.
Molnen paddlar förbi
över ledsna skorstenar.
Vi står och gissar på varandra.

Gissningar,
är det inte allt vi har?

Vi möts inte på ett tag nu,
Hon ska till främmande marker,
iväg och gissa på annat.
Jag vågar inte gissa
på henne.




Fri vers av Valdemar S
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-01 14:12



Bookmark and Share


  aol
Gillas mycket molnen paddlar förbi över ledsna skorstenar bara så fyndigt,
2017-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar S
Valdemar S