Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smak

Jag är en tepåse i fruset vatten
som inte minns sin krydda.
Jag konsulterar
övergivna koppar
om syftet med min färd.
Tyngdlöst guppar jag omkring
på tomma oceaner
mitt segel flyter bredvid.
Under vackra dagar
doppas ett ljuvligt
finger ned
och punkterar mig.
Då rinner smaken ut
som en äggula.




Fri vers av Valdemar S
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-02 11:44



Bookmark and Share


  aol
Gillas mycket mycket känsla berördes.
2017-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar S
Valdemar S