Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett lugn


Kvällsro

Sömnen
den döva tystnaden

En plats där kvällen är ett land
vadställe

Där lycka faller i fallskogslund
en natt av tystnad

och

Drömmen kan vara i kaos
besynnerligt i ett lugn




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 422 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2017-03-03 00:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt vackert skrivet! Kvällen som vadställe i sömnen, wow vilken bra formulering!
"Där lycka faller i fallskogslund"
Lyriskt.
"Drömmen kan vara i kaos
besynnerligt i ett lugn"
Det stycket har en fin kontrast. Mystiskt.
2017-06-03

  aol
Så fint skaldat ja efter kaos ett stort lugn,
2017-03-12

  lila fjäderblomman VIP
Skön känsla här. Fint.
2017-03-05

  Lars Hedlin
En mycket mycket fin dikt som jag tycker om :) kram
2017-03-05

    carinamnm
Åh, jag gillar det där med vadställe. Vackert!
2017-03-04

    Dan Myrbeck
Ja, man vilar lugnt men i drömmen
är det kaos. Bra beskrivet.
2017-03-03

  överlevaren VIP
Väldigt vackert ordat om sömnen som är viktig för återhämtning och drömmen kan vara på gott eller ont!
2017-03-03

  Anya VIP
Jaa sömnen kan vara lugn fast drömmen ett kaos...tänker jag när jag läser. Själv älskar jag att sova och skulle kunna göra det 20 timmar om dygnet...
fin text med stämning.
2017-03-03

  Marita Ohlquist VIP
Men, så fint du skriver.
Dagens första lästa text, tack för den!
2017-03-03

  Blått Norrsken VIP
Drömmen i kaos för att vi ska hjälpas igenom bearbetningen i livets röra . Du skriver "En plats där kväll är ett land vadställe " så fint du diktar .
2017-03-03

    ej medlem längre
Trygghet och värme sprider sig när jag läser dina ord. Tack.
2017-03-03

  Quasimodo
Ger en skön känsla för ro och återhämtning!
2017-03-03

  ULJO
Rofylld och vacker poesi
2017-03-03

  Salvation Pepper
Vackra ord om ro.
2017-03-03

  Nils-Robert
Så fint fångat. Lugnet vi alla behöver. Så viktigt. Gillar särskilt andra versen;

En plats där kvällen är ett land
vadställe
2017-03-03

  Goraxy 89 Orion VIP
Ett yttre lugn kan paradoxalt nog implicera ett inre kaos som uttrycker sig som oroliga drömmar, även mardrömmar !
2017-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"