Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som det kan känna även i nyktert tillstånd ...

 

Image may contain: text

Må så vara att det är
något av en 
skickligt konstruerad
tecknad illusion ...

... men är övertygad om
att det är fler än jag
som haft denna känsla
i fler än blott bara
en och annan enstaka situation ...

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-03 10:09



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

skulle jag vakna i ett sådant tillstånd
i ett badrum där mina sinnen bedragit
mig,då skulle jag inte vilja vakna alls.
2017-03-03

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Bilden skulle kunna utgöra underlaget för en hel konferens om livets ibland triviala och oförutsägbara kast.
2017-03-03

  Öknens Ros VIP
ögat kan bedra en ibland.
2017-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP