Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp in mig

 

Står här förtvivlad, knackar.
Bankar! 

Släpp in mig

Jag är här nu.

Vet att du hör
ser.

 

Släpp in mig
Jag är här      nu.

 

snälla. 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av wildrose
Läst 413 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-05 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose