Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnskog


Ingenting blir sagt

ingenting blir

av
eller
till

behöver
inte
skrik
eller
porr

behöver
dig
och ditt regnskogs skratt

det är så
omöjligt
mörkt
i mitt
hjärta

ta det

bär ut det

kom tillbaka




Fri vers av Oskar Styrbjörn VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-03-05 22:28



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den här perfekt i nutid då pandemin får människor tänka annorlunda
2020-12-09

  McLashlan
formen är mitt i prick och innehållet också. Det är riktigt bra och det räcker gott, just så. det mörka i en skrikande längtan efter något som en gång födde ljus, värme.
2017-03-06

  alicja lappalainen VIP
vacker..
2017-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Styrbjörn
Oskar Styrbjörn VIP