Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släcker kvarteret


Jag river
huset

Låter det
Störta samman
över
din
lukt
på kudden

Släcker kvarteret
släcker
hela
din
stad





Fri vers av Oskar Styrbjörn VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-03-05 23:11



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
aggressiv..
2017-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Styrbjörn
Oskar Styrbjörn VIP