Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i vardande

 

 

 

fågelvinge av färger

ur gryningsranden i öst

långsamma dyning

av rörelse

öppnar svärtan

aningar tonar

växer till nyanser

flyger över

solfjädern brer ut sig

tar mark

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-06 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg