Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En representation för ljuv romantik eller ensamhet ...

 

 

Om det vore två glas
skulle denna bild
väcka en känsla av ljuv romantik ...

För den som valt ensamheten
och njuter av den
är det en bild
som väcker känslan av sinnesro ...

Men för många 
är den en bild
som i all sin värme
förstärker känslan 
av ensamhet
och saknaden
av att få dela livet
med någon mer
än blott sig själv ...

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-06 19:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Upplever en tärande längtan ifrån ensamheten ut ur bilden

En bild säger mer än ord kan
2017-03-06

    glasa VIP
jag blir skrämd av det digitala
"levande ljuset"-skenet
orden
texten
sträcker sig
längtar

det känns innerligt
o-digital-tekniskt
levande verkligt

fint
2017-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP