Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skallerormar

Skallerormar
Som en pälslös skogsmus
spurtade jag förbi kaféet.
Blickar avfyrades.
På platsen bredvid henne
låg elva ursinniga skallerormar.
Kaffe föreföll inte viktigt längre.
Jag återgick till att dräpa spindlar.
Hon gillar ju regn.




Fri vers av Valdemar S
Läst 118 gånger
Publicerad 2017-03-07 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar S
Valdemar S