Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan maskerna

och jag vet inte
vilken av maskerna
jag tagit på mig

som gör att
jag inte längre
känner mig själv

utan masker
finnas jag
då?




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 177 gånger
Publicerad 2017-03-07 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre