Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden likt livet

Sitter med blöta ögon
Stirrar in i elden
Veden i elden
Likt livet

Pappa längtar efter nya livet
Jag
Mitt i

Ser mina lufta vingarna
Ser dom mig
Som jag såg dig
Ser jag dom som du såg mig

Lågorna
Nu glöd
Energin sakta byter skepnad
Pappa
Om du vill
Får du byta skepnad
Så länge jag känner energin




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2017-03-07 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP