Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns några ting vi ej kan förändra ...

 

Image may contain: outdoor, water and nature

 

There is
three things in life
You cannot ever recover ...

- The word after it's said
- The moment after it's missed
- The time after it's gone

Så ta vara på varje ögonblick du får
och se till att välja dina ord väl i ditt liv ...

 

 

 




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-07 23:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Något att verkligen tänka på...så bra...
2017-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP