Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

av gåtor fylld

 

 

 

skrikvinter

blommande vitt

blåtagna vakar

isar intill

 

skyarna flyger

doppar tårna

i älvens sävliga

öppna

svartvatten   

iskragar kläder

vasstrån vid uddarna

 

som om inget väntade

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-08 08:27



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Intressanta dissonanser spänningar mellan orden laddade med närvarodistans som protonen och antiprotonen dansar (vibrerar) runt varandra med svag växelverkan !

Gillar!!!
2017-03-10

    samole
fina observationer, det får liv
2017-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg