Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamt mörker

när mörkret
inuti varit

starkare än
möjligheten

att beskriva
det i ord

så vet jag
inte längre

hur jag kan skriva
viljan efter det

sista andetaget
och evigt
ensamt mörker

som längtan efter
en sista befrielse

för det eviga
mörket har

inget lidande
efter




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 160 gånger
Publicerad 2017-03-08 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre