Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågar dig


Någon att prata med

 

Finns det?

Bortom läkare och psykologer

terapeuter och övriga 

Eller måhända kan det vara en ren bluff?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Andreas db Gustafsson
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-09 01:14



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Hoppas verkligen att de finns, människor man vågar tala med, fast de är sällsynta.
2017-03-10

  Verner Forsman
Så skönt med nån som känner likadant.
Att så mycket som vi tar för givet... som medmänniskor att prata med på riktigt... Så ofta bara verkar vara någon slags myt. Ett förfärligt påhitt.
2017-03-09

  Ric
Man får minsann leta ibland..
2017-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson