Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

/förvår/ haiku

 

 


vitögda nattvalv
tecknar trädhänders svärta

katt traskar snöspår





Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-09 07:28



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
JAVISST - Det fungerar bra !!!
2017-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg