Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga vara mänsklig

Det första steget är att acceptera,
inse och landa i känslornas kaos.
Acceptera rädslan för själva känslan,
och våga skämmas för att man är rädd.

Det andra steget är tala om sin känsla,
sätta ord på ens egen inre verklighet.
Tillåta någon att lyssna, tillåta någon att
försöka förstå, våga att lyssna på andras råd.

De tredje steget är att våga visa sin känsla,
våga skämmas när andra ser.
Våga göra fel
Våga stå kvar
Våga känna sig feg

Känslor styr oss
Känslor stoppar
Känslor bekräftar
Känslor gör oss mänskliga




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2017-03-09 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP