Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var rädd om dig

jag vill tänka att du får skylla dig själv
att man mår som man förtjänar
och att det är ditt eget fel
men istället känner jag medlidande
när du blir ledd till toaletten
efter att ha spytt ner både dig själv
och golvet
jag går och ber om ett glas vatten
det är det minsta jag kan göra
för även om jag är besviken
vill jag ändå finnas där för dig

det skulle bli en trevlig kväll
hundra dagar kvar till studenten
du hade sett fram emot det här
mer än mig
jag tycker egentligen inte om fester
och hade antagligen inte gått
om det inte hade varit för dig
ja, för er alla
ni är ett härligt gäng

nu fick kvällen ett tråkigt avslut
du är tvungen att åka hem
mitt under middagen
kvar sitter jag med min cola
och önskar att du hade tagit det
lite lugnare med spriten
så här i efterhand tror jag nog
att du önskar detsamma

du behöver inte alkoholen för
att vara rolig
fan, du är en av de skönaste
personerna jag känner
om inte den skönaste
varför dricka till man spyr?
du förstör bara för dig själv
du är min vän
jag bryr mig om dig
så snälla

var rädd om dig....






















Fri vers av Elias.W
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-09 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elias.W
Elias.W