Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här med förälskelse.





Förälskelse är ett smärtsamt,
febrigt och krampaktigt,
fysiskt tillstånd.


Sådan där typ av sjukdom då en måste bita ihop och bara härda. Som en molande ryggvärk. Distraktioner är den bästa av mediciner. Radera alla objekt som kan förknippas med det sjukdomsutlösande. Acceptera beroendet, annars blir det hela värre.

Riv av plåstret snabbt och koncist.
Glöm aldrig att gå framåt.




Fri vers (Fri form) av Avtuggad
Läst 303 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-03-09 16:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag känner igen alla dessa tillstånd, och visst är det ett beroende.
Välformulerad text, insiktsfullt.
2017-03-31

    ej medlem längre
Har precis en sådan period nu, hopplöst, men distraktioner, ja, det hjälper, Och: att bara gå framåt. ;)
2017-03-09

    ej medlem längre
det är riktigt. man måste gå framåt.
2017-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Avtuggad