Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blott och bart

 

 

 

i dagens vagga

gnuggar jag

ögonen öppna

smekt av

solvärmd morgon

du fyller mig med

nu

uppbjuden är jag

till livgivande dans

när vår når

 

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-10 09:51



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Spritter
av liv
2017-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg