Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal liten historia


Vargen kommer

Det var en gång en liten dräng pojke som bodde
på landet och som tyckte mycket om att skämta
Så när han vart och varannan dag var ute och vallade
bondens får brukade han på skoj skrika till byborna
Vargen kommer, vargen kommer
Akta er
Och då nästan alla människorna i byn blev förskräckta
och fick panik och sprang och tog skydd
Men det kom aldrig någon varg
Ha ha ha, skrattade den lilla dräng pojken åt byborna
Han hade det alltid så kul
Men så en dag när han var ute och vallade fåren
så kom vargarna då pojken fick panik och skrek
Vargen kommer, vargen kommer
Men då byborna hade tröttnat på hans skämt och bara
ignorerade pojken
Fnyste lite grann
Och då dräng pojken vart uppäten tillsammans med
några rivna får
Slut, Fin, The End…

Ken Cassel
11/3-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 192 gånger
Publicerad 2017-03-11 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel