Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solvända

solen vände vinden
i dig som sov

smakar saltet
äktar törst
smeker blott den
du innerst älskat
vill du vända

eller stanna




Fri vers av Myself
Läst 368 gånger
Publicerad 2004-09-28 09:57



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
talande språk i denna. Den berör djupt !
Den har också en väldigt viktig undermening !
2004-09-28

  JMR
måste ta chanser i livet... tyckte mycket om denna stillsamma men samtidigt talande dikt.
2004-09-28

  Rachel Roth
vackert skrikvet.....vidrör vemodigt, tack!
2004-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself