Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natt 1. efterklang



mörka rum

ändlösa

korridorer

i

utdömda

byggnader

utan

efterklang


jag är min själs sista urinvånare




Fri vers av Oskar Styrbjörn VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-03-11 22:08



Bookmark and Share


    glasa VIP
orden
innan

var bara vägen dit

till sista raden "jag är min själs sista urinvånare"

den är suverän
bra bra bra
2018-08-18

  alicja lappalainen VIP
ångestdröm
2017-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Styrbjörn
Oskar Styrbjörn VIP