Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson ( Copyright)


Ljuset

Ljusets återkomst inbjuder våren
och livet börjar åter spira

Vintersömnen är över, och sakta
vaknar allt levande upp av solens
strålar – och de längre dagarnas
ljus bådar framtida ljuvliga varma
sommarnätter då ingen vill sova

Fågelkvitter i snåren, späda knoppar
i träd och buskar ger förväntningar
av naturens växlingar som vi alla
behöver för ett välmående liv

Ljuset är således mästarnas mästare
och överglänser allt här i livet….





Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-12 15:41



Bookmark and Share


  Änglaögon
Ljus, varm och full av hopp och liv.
2017-03-15

  soligajag_1 VIP
Underbar skildring av denna vår vi alla längtar till som får Ljuset och oss alla att leva upp!!
2017-03-15

  Ljusletaren
Fint!
Sista meningen är bara så bra/kram
2017-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson