Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svarta andetag

och jag tittar
in i min själ

och jag ser
svart

svart och mina
andetag

jag inte vill
ta längre




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 173 gånger
Publicerad 2017-03-12 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre