Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppsspråk

när ni pratar
med dolda ord

i en rörelse
som betyder
saker

är mitt
utanförskap

som starkast
som en
mardröm

att jag inte
vet hur jag
ska tolka

vad du gör
faktiskt betyder




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-12 23:12



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Otäckt.
2017-03-13
  > Nästa text
< Föregående

virre