Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mental respirator

mötesplats som
en respirator
försvunnit

och det är
nog mitt fel
att jag

inte tagit mig
på Sangha
tid

på allt för
lång tid

att jag tappat
min mentala
respirator




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-12 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre