Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På insidan

och jag kommer
ihåg dig

när jag skriver
namnen på
allt som varit

på insidan av
ögonlocken

när tårarna rinner
utan att synas




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-13 22:50



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Vackert skrivet... om den osynliga sorgen som vi bär på.
2017-03-15
  > Nästa text
< Föregående

virre