Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taktilt

taktilt tagande
takt tar
terapierande
tilltal till

till mig som
taktilt tilltalas
av taktila
upplevelsers
lugnande inslag




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 184 gånger
Publicerad 2017-03-14 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre