Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människans dödslopp

människans dödslopp
Earth 2099 rusar
Gasen fastnat

Alla pratar
Ingen lyssnar
Alla hävdar individen

Rättfärdigar sitt handlande
Alla kan bli en vinnare i reklamen
I verkligheten dör vi inombords
För att visa ytans välputsade fasad

Nedräkningen går fortare
Jorden längtar tills vår art
Kört färdigt earth 2099

En ras som i sin utveckling
Bygger dold destruktivitet
Döden ligger i fotspåren
En ras som inte förstod livet
Att livet inte skulle förstås
Bara levas




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2017-03-15 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP