Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖVERVÄGAN


Har du övervägt
detaljer och helhet?
Har du kommit fram till
att investeringen var dålig?
Satsat på fel häst?

Vad var det som var bra?
Det måste funnits något?
Berätta!
Lärorikt.
Förstås, åsikter är inget
annat än bara det.

Det finns ömsesidigt
åsikter från andra hållet
likväl.
Beror på envishet
och träskalle
om man vill acceptera
eller assimilera.
Det måste vara ömsesidigt.

Du verkar bestämd.
Eller är det velighet?
Dåliglistan...
är den lång eller kort?
Är det en efterkonstruktion
för att dölja en ovilja
eller enkom tycke och smak?

För något måste sägas
eller i detta fall tigas.
Hatar detta standby-läge.
Det drar så mycket energi
helt i onödan.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-16 10:48



Bookmark and Share


  Kim VIP
Håller helt med om sista versen!
2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar