Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens sken

Måne över klipporna
vågornas iver
regnbågens droppar
historia skriver
natten är avklädd
och tillvaron får ro
välsignelsens stund
för kärlekens tro

Måne över strand
vid skymningens spår
lätta steg i gruset
allt kärleken förstår
brevet som ristats
för någons skull
en kappsäck packad
med känslor full

Måne över bergen
vy från hög höjd
den som söker lycka
blir sällan nöjd
kärlekens gudinna
ser allt som du gör
ljuset leder vägen
till dagen du dör

Måne över landsväg
visar rätta vägen
stenen på åkern
berättar en sägen
hand i hand i skymning
går kärleken bort
letar efter sanningen
befriande men kort

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 481 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-09-06 15:59



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Vackra ord i harmonisk rytm .
2017-09-11

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert om månen med sitt förtrollande sken om natten...
2017-09-08

  Lars Hedlin
vackert framfört!
2017-09-07

  Eva Helene VIP
Månen och dess magiska sken upphör aldrig att fascinera. Vackert!
2017-09-07

    ej medlem längre
fin text och bild
2017-09-06

  Marita Ohlquist VIP
Fin och stämningsfull text!
Läser och njuter.
2017-09-06

  Salvation Pepper
Vackert!
2017-09-06

    ej medlem längre
Månen ger oss magiska känslor...och det gör dina vackra ord också.
2017-09-06

  överlevaren VIP
Ord med glans!

2017-09-06
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO