Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min fd make


Du skulle veta

 

  Du skulle veta det jag vet

  det jag drömmer om på natten

  det jag tänker på dagarna

 

    Du skulle veta det jag tänker

   om dig

   så hade du vetat  

att jag inte bryr mig om dig ett endaste dugg

Du tog så mycket från mig att jag inte kan ens känna avsky för dig

Du tog livet från mig en kort sekund ... och jag trodde jag skulle ge upp

Men livet är mer värt utan dig och jag hoppas den dag aldrig

kommer då jag behöver se dig igen




Prosa (Novell) av Angel_
Läst 245 gånger
Publicerad 2006-05-21 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angel_