Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MINNESLÅDAN!

Jag letade efter några gamla brev.
Men hamnade i fotolådan.

Blev så nostalgisk av dessa gamla foton.

Vår son som var nio år då, satt på en stol i köket.
Han hade hela ishockeymunderingen på.
Till och med hjälmen och mössan under den.

Kom så väl ihåg vad han sa, jag ska bli proffs, så du vet.
Han blev inte det, men var med i TV-pucken.

Så ett foto på vår dotter endast tre år, hon hade vit angora mössa.
Som min mamma stickat, hon och en kusin i samma ålder står och
pussar varandra.

Funderar vidare, åren går så fort.
Är så glad över fotona av alla nära och kära.

Nu ligger fotona i mobiler och datorer.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2017-03-17 19:53



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott att i en
låda hitta minnen
som även grep an
läsarens sinnen!
2017-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP