Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skydd av mörkret





På väg hem
från värmen och glädjen
tar vi ett par danssteg
i sammetsmörkret
..........

Kritvita kalla stjärnor
svartblå himmel
över regnvåt asfalt
....ett barn gråter.

skräckslagna ögon
i blåljusets natt så kall
brände ett hål
i mitt hjärta




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 414 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-18 12:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket starkt och bra
2017-03-24

  ~Leonardo~
Som så ofta....Så skriver du stämningsfullt.
Detta återges i skön inläsning. Tack!
2017-03-18

  Goraxy 89 Orion VIP
Bra situationsbild !!!
2017-03-18

  Maria Sundelin VIP
Ibland har livet tvära kontraster
Kramar
2017-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius